Dvostranski skobeljni stroj GOODTEK GT-635

Dvostranski skobeljni stroj GOODTEK GT-635

Znamka:

Dvostranski ravnalniki - skobeljniki Goodtek GT so zasnovani za dvostransko skobljanje lesenih elementov in lesnih materialov. Sestavljen je iz dveh delov: planerja, ki obdeluje element spodaj, in gornje glave, ki obdeluje element od zgoraj, medtem ko vzdržuje potrebno debelino. Ti planerji se uporabljajo v vseh lesno predelovalnih obratih in v malih obrtnih delavnicah. Vsak uporabljen dvostranski skobeljnik je zasnovan v skladu s svojim namenom in cilji.

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:


Ocena strank

(5)

Opis

Dvostranski skobeljniki Gootek GT-635, GT-400, GT-1020

Uporabna namembnost stroja se kaže predvsem v funkciji predskobljanja elementov za kasnejše širinsko lepljenje. Zaradi optimalne izdelave stolov in obdelave zadnjih nog, ki niso ravne in jih ni mogoče skobljati z drugim strojem, so uporabniki predvsem izdelovalci stolov. Veliko uporabnikov za širinsko spajanje uporablja dvostranski skobeljnik za dvostransko paralelno skobljanje, nato pa s posebno enolistno žago (Diehl) razrežejo elemente in pri tem že naredijo lepilni spoj.

Stroj je izredno uporaben v obratih, kjer se izdelujejo lepljene plošče, saj v enkratnem prehodu lahko poravnamo spodnjo ter zgornjo stran. Širine skobeljnikov pa so lahko od 400 do 1020 mm.

Za različne uporabe obstajajo različni modeli:

Podrobnosti izdelka

Podatki

Delovna širina (mm)
635 mm
Delovna višina (mm)
200 mm
Hitrost pomika
8 - 24 m/min
Odsesovalni nastavki (mm)
2 x 150 mm
Moč spodnjega motorja (kW)
15 kW
Moč zgornjega motorja (kW)
20 kW
Moč motorja podajalnika
2,5 kW
Zunanje dimenzije stroja (DxŠxV)
2700 x 1145 x 1720 mm
Teža (kg)
3000
Sorodni izdelki

Nastavitve

Menu