Optimirna čelilna linija Stromab Matrix

Optimirna čelilna linija Stromab Matrix

Znamka:

Čelilna linija MATRIX je kompatibilna z vsemi pnevmatskimi in hidravličnimi čelilniki znamke STROMAB.

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Opis

Stromab MATRIX je čelilna linija z elektronskim podajalnim sistemom in nadzorovano osjo. Čelilna linija MATRIX združuje zanesljivost čelilnikov znamke Stromab in sistem za potisno podajanje obdelovancev. Za natančen pomik obdelovancev skrbi brezkrtačni motor.

Na voljo so 3 različice za 3 integrirane rešitve proizvodnje: BASE/OPTI/OPTI PLUS.


Različica BASE je razvita za tiste, ki delajo z materiali enakomerne dolžine, z obdelovanci naloženimi posamezno ali v svežnjih. Na voljo so 3 možnosti optimizacije (fiksna dolžina, določeno zaporedje in zaporedje obdelovancev).


Različica OPTI je funkcija, ki omogoča samodejno merjenje obdelovanca. Primerna rešitev za tiste, ki delajo z materiali z različnimi dolžinami, pri čemer se obdelovanci naložijo posamično ali v svežnjih. Na voljo je 6 možnosti optimizacije (fiksna dolžina, določeno zaporedje, zaporedje obdelovancev, prostornina, najmanjša količina odpadkov in prioriteta).


Različica OPTI PLUS omogoča samodejno zaznavanje označb, kar zagotavlja popolno optimizacijo in odpravo grč ter napak. Označevanje poteka s fluorescentno kredo.

 

Standardna oprema: 12-palčni zaslon na dotik, USB vhod, Ethernet vhod, operacijska programska oprema LINUX, zmožnost shranjevanja do 10.000 rezalnih seznamov, list krožne žage, pnevmatsko dvigovanje podajalnika in vrnitev na začetno pozicijo.

Opcijska oprema (različici OPTI in OPTI PLUS): pnevmatska spona, podaljšek mize za hitro polnjenje, vrata za odstranjevanje obrezanega materiala (čela in napake), dodaten list krožne žage, potisni sistem dolžine do 14 m, etiketni tiskalniki, brizgalni tiskalniki in hitri valjčki.

Podrobnosti izdelka
Sorodni izdelki

Nastavitve

Menu